Net terug van vakantie medio juli, ben ik direct weer aan de slag gegaan met een cursus oor acupunctuur. Er ging een wereld voor me open.
Wat een mogelijkheden kwamen hier aan de orde. In mijn hoofd kwam bij ieder behandelpunt wel een naam van iemand naar voren.
Ik werd er helemaal blij van! Direct diverse naaldjes en verdere benodigdheden besteld, want ik wilde direct aan de slag.

Enige behandelmogelijkheden:
Rugpijn, nekpijn, tenniselleboog, schouderpijn enz.
Hormonale problemen, luchtwegproblemen.
Slaapstoringen, stress en verslavingen.
Maag- en darmklachten en allergieën.

Thuisgekomen werden er direct mensen uit omgeving “in de naalden gezet”. Het mooie ervan was, dat niemand zei, Ik durf niet/Ik wil niet. Dus… ideaal om direct aan de slag te gaan. We hadden een klein voorraadje benodigdheden mee gekregen, dus niets kon me tegenhouden aan om direct aan de slag (prik) te gaan!

Een van 1e proefmodellen was een meisje van 9 jaar, haar verhaal:

Het kind van had de neiging om steeds maar weer de neus op te halen. Vervelend voor het kind, maar ook voor de omgeving.

Het was een zwaar/vol , vervelend geluid.

De moeder kwam bij mij en in overleg met het kind hebben we besloten om een magneetbolletje te plaatsen op het desbetreffende oor acupunctuur punt. Het kind vond het heel spannend, maar wilde het avontuur aangaan.

Het bolletje bleef keurig ruim een week zitten. Enige tijd later is de behandeling nog een keer herhaald en nu met zaadjes.

Nu twee maanden later zijn we tot de conclusie gekomen dat het neusophalen vrijwel niet meer aanwezig is!

Een mooie start van een heel fijne behandelmethode!

(wordt vervolgd)

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *