Al vele jaren heb ik problemen met mijn oren als ik een vliegreis maak. De ene keer hevige pijn bij het dalen/opstijgen van het vleigtuig, de andere keer hoor ik mezelf praten alsof ik onder water zit. in ieder geval is dit heel vervelend. Het beinvloed dan ook vaak mijn eerste vakantie dagen en de thuiskomst dagen. Dus je kan wel stellen dat dit voor mij een probleem is.

Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd met wisselend succes. Denk aan speciale dopjes, oordruppels of neusspray. Er was eigenlijk niets wat mij echt hielp.

Maar sinds ik verleden jaar de oor acupunctuur opleiding ben gaan doen, zet ik geregeld naaldjes, dus ook in mijn eigen oren. Zodoende kwam ik op het idee om dit op de dag voor mijn vakantie uit te proberen. Ik gebruikte hiervoor verblijfsnaaldjes. Deze blijven in de oren zitten, en het enige wat je hiervan ziet is een klein puntje wat lijkt op een oor stekertje. Ook bij douane gingen er ook geen bellen enz af.

En JA het hielp! Geen pijn of andere vervelende dingen. De naaldjes bleven de hele vakantie zitten en op de terugreis had ik weer een oorprobleem loze vlucht gehad!Categorie├źn: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *