Verleden week is er weer iemand blij gemaakt met een geboorte horoscoop. Deze persoon vond het erg fijn om weer wat nieuwe inzichten te krijgen.

Wat staat er nu in zo’n geboorte horoscoop In een geboorte horoscoop staan diverse dingen over de persoon die dit aanvraagt. Je kan denken aan talenten of mogelijkheden die iemand in dit leven heeft. Maar ook de blokkades die iemand heeft, dus dingen waar je steeds maar tegen aan loopt.

Verder werk ik ook met de elementen. Dus welk type ben je. Een vuur type heeft meestal veel energie en dadendrang, terwijl een water type veel meer met zijn gevoel bezig is . Een lucht type wil communiceren en het aarde type wil graag duidelijkheid.

Het lijkt natuurlijk fijn als alle elementen in balans zijn. Dat komt alleen niet zo heel vaak voor. Je kan wel als je weet welke elementen je te veel of te weinig hebt, kijken wat je ermee kan. Dus afzwakken of juist versterken. Hier zijn diverse mogelijkheden voor, zelfs vrij simpele dingen. Denk bij het aarde element versterken aan wandelen in de natuur. Het vuur element te zwak? er is meer actie nodig!

Uiteraard is dit een beknopte uitleg. Wil je hier meer over weten mail me gerust.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *